Dobrý den,
krém na obličej " trattamento viso doposole antirughe" je skvělý po opalování, plěť je krásně hladká ,je v praktické tubě i na cesty .stačí vymáčknout malé množství.,je fajn.
Vřele doporučuji i v 50 letech.
Děkuji za pozornost Marta S.Liberec
Diskuzní fórum COLLISTAR
———
Dobrý den, bude někdy v budoucnu možnost zakoupit všechny přípravky na zpevnění poprsí?plánujete nějakou akci na slevu? ráda bych si celý set pořídila, již jsem vaše produkty vyzkoušela a byla jsem moc spokojená:) konečně jsem poznala kosmetiku, která opravdu stojí za to a je prospěšná mému tělu, budu se těšit na odpověd. S pozdravem kateřina.
———
Dobrý den paní Kateřino,
především nás velmi těší, že jste s kosmetikou COLLISTAR spokojená. Různými formami se k nám podobné reakce dostávají což jen dokládá kvalitu této značky. Děkujeme.
Co se týče možnosti zakoupení všech přípravků na zpevnění poprsí není nutné čekat na budoucnost - můžete si je pořídit klidně ještě dnes. Celý "set", o kterém se zmiňujete (tedy chápu-li správně, celou řadu produktů COLLISTAR pro tuto oblast), tvoří aktuálně 3 různé produkty: Crema Seno Push-Up, Lifting Seno a novinku Siero Intensivo Voluminizzante Seno Notte. Každý z těchto produktů je určen pro specifické potřeby a je zaměřen na řešení různých nedostatků a všechny zmiňované produkty jsou momentálně také skladem. O nějaké akci a zvýhodnění celého "setu" vzhledem ke specifickým účinkům každého z produktů však v současné době neuvažujeme.
———
Dobrý den, zaujali mne Vaše výrobky pro denní a noční peči na celuitidu. Celuitidu nemam extra velkou, ale je tam . Proto bych ocenila Vaše doporučení jaký krém by byl nejlepší. Zároveň bych se ale chtěla zeptat, zda tyto výrobky jsou hypoalergení. Mám citlivou a suchou pokožku a pokud je výrobek moc parfémovaný nebo má složku, kterou moji kůži dráždí, dělají se mi pupínky. Což při koupi nejspíše dvou krémů za cca 2000 je drahá sranda na jedno vyzkoušení a vyhození. Dále by mne zajímal tonizační zpevňůjící olej. Šlo by někde sehnat aspoň testry abych věděla jak moje kůže reaguje?? Děkuji za odpověď. Hezký den
———
Dobrý den Zuzko,
pokud není Váš problém s celulitidou příliš dramatický (hluboké nerovnosti, tvrdé hrudky, silný pocit těžkých nohou apod.) a lze jej charakterizovat spíše jako ne příliš přitažlivou až nevzhlednou a lehce "pomerančovou kůru", bývá obvykle ideálním řešením péče v podobě Crio-Gelu, případně termálního gelu či krému. Účinné látky obou jsou založeny výhradně na přírodních zdrojích, jsou bez parfemace a jakékoli nežádoucí chemie a zatím jsme se nesetkali po jejich použití s jakoukoli nežádoucí reakcí.
Samozřejmě chápeme, že kupovat zajíce v pytli a pak jej po jednom použití vyhodit by byla opravdu drahá sranda a rozbalený produkt pochopitelně vrátit nelze. Vyzkoušení vzorků je ve Vaše případě určitě žádoucí. Pokud jste četla jiné příspěvky na toto téma, zřejmě jste pochopila, že nejsme příliš nadšení z rozesílání vzorků bez objednávky. Z našeho pohledu by bylo pro nás optimálním řešením, abyste provedla objednávku na Vámi zmiňovaný zpevňující olej a připomněla se do poznámky v objednávce se vzorky na produkty z řady proti celulitidě, které Vám samozřejmě rádi poskytneme.
Dalším řešením je zaslání či předání jen vzorků, ovšem to záleží na individuální dohodě. Pokud byste měla zájem o toto řešení, kontaktujte mě prosím na e-mailu tomek@collistar.cz
———
Dobrý deň, ja som Vám zaslala objednávku aj ste mi ihned odpovedali a obdržala som číslo Objednávky číslo 2011052601:
A doteraz mi neprišla-zaslala som si ju do Hodonína. Možno som netrpezlivá, ale produkty z Collistaru som si veľmi obľúbila a teraz mi už len od Vás chýba sprchový gel a maska na tvar.
Možno som nedočkavá, ale chcem sa opýtať, kedy mi tieto produkty zašlete. Budem i naďalej Vaša zákazníčka.
ďakujem
Jana Polláková
———
Vážená paní Polláková,
jak jsme Vás informovali e-mailem, Vaše kompletní zásilka byla expedována 1.6.2011 s termínem doručení do 3.6.2011. Předpokládám tedy, že je již vše v pořádku. Pokud je tomu jinak, neváhejte mne kontaktovat na můj e-mail tomek@collistar.cz
S přáním pěkného dne
Ondřej Tomek
———
Dobrý den,
můžete mi, prosím, doporučit kvalitní noční protivráskový krém. Je mi 34 let, vrásky mám více méně mimické.
Děkuji Hana K.
———
Dobrý den paní Hanko,
pro věk do cca 40 let je určena řada v našem e-shopu označená jako "Řada proti stárnutí". V podstatě každý produkt z této řady již obsahuje látky, které pomáhají v boji proti vráskám. Pro vyloženě noční použití je určen produkt Crema Ultra Rigenerante Antirughe Notte v sekci "Energie a regenerace". Protože výskyt vrásek je komplexní problém, napomáhá i tento vyživující krém tomu, aby pleť byla zdravá a svěží. V případě již viditelných vrásek pak doporučuji intenzivnější péči - ideálně v kombinaci s uvedeným nočním krémem - a to buď Crema Lifting Supernutriente ze sekce "Lifting" pro drobnější a jemnější vrásky a nebo Crema Filler Rimodelante Viso pro skutečně intenzivní péči proti vráskám v oblasti obličeje, případně Crema Filler Contorno Occhi pro oblast okolí očí. Oba uvedené jsou v sekci "Efekt filler - výplň"
———
Dobrý den,můžete mi poradit který krém je účinější na celulitidu?Nemůžu se rozhodnout mezi crio-gel a siero intensivo