Dobrý den paní Sobotková,
obecně lze uvést, že více koncentrované účinné látky jsou v přípravku Siero Intensivo. Tento byl vytvořen zejména proti opravdu neústupné a přes veškerou péči stále přetrvávající celulitidě. Běžnou péči typu Crio Gel bych tím však rozhodně nezatracoval. Konkrétně tento produkt díky svému unikátnímu složení efektu "zmrazení" působí na většinu běžné celulitidy velmi účinně. Navíc jak víme od našich zákaznic, může být s tímto produktem i docela legrace, protože mrazící efekt je opravdu mrazící :-) Ve Vašem případě nelze jednoznačně poradit, který z produktů vybrat. Obecně však platí, že pro účinné vypořádání se s celulitidou je nejúčinnější spojení používání jednoho denního a jednoho nočního produktu. Pokud si vyberete některý z nabízených produktů, rádi Vám k dalším z této řady poskytneme vzorky, abyste si mohla jejich účinnost vyzkoušet.
Diskuzní fórum COLLISTAR
———
Dobrý den, zaujaly mě přípravky na zeštíhlení a modelaci, ale ráda bych je alespoň jednou před zakoupením vyzkoušela; poněvadž nemám s výrobky tohoto charakteru příliš dobré zkušenosti. Chápu, že asi po prvním použití nemohu očekávat zázraky, ale chtěla bych mít jistotu, že si nekupuji ¨jen další krém na zeštíhlení a modelaci¨. Je možné zaslat vzorové testery na adresu? Děkuji za odpověď.
———
Dobrý den paní Ivo,
co se týče Vámi požadovaných vzorků, samozřejmě jsou k dispozici a rádi Vám je poskytneme. Na druhé straně, stejně tak jako Vy zřejmě nemáte dobré zkušenosti s nákupem zjevně nefunkčních "krémů na zeštíhlení a modelaci", my nemáme příliš dobré zkušenosti se zasíláním samotných vzorků. Někteří "zákazníci" si totiž takovou službu, která má za cíl pomoci v tom rozhodnout se zda produkt vyhovuje a následně si jej objednat či neobjednat, pletou s možností zdarma a opakovaně využívat nebo lépe řečeno zneužívat takové služby. Obecně proto platí, že Vám rádi přiložíme na požádání konkrétní vzorky v rozumném množství k Vaší objednávce libovolného produktu z našeho e-shopu. Případně mě kontaktujte na tomek@collistar.cz a věřím, že najdeme oboustranně vyhovující řešení.
———
Dobrý den,
kde bych sehnala testr (vzorek) make upu Fondotinta Perfezione?
Děkuji
Jana
———
Dobrý den, tento vzorek máme k dispozici a rádi Vám jej přiložíme k Vaší objednávce jakéhokoli produktu z naší nabídky, spolu s dalšími vzorky, a to zcela zdarma.
———
Dobrý den.
Ráda bych se zeptala, zda také nabízíte i dekorativní kosmetiku. Po rozkliknutí "make up" mi to ukáže jen jeden produkt. Měla bych zájem o tyto výrobky, ale bohužel nevím, kde je sehnat...krom drogérie Douglas.
Děkuji za odpověď.
———
Dobrý den paní Velecká,
uvedení kompletní řady dekorativní kosmetiky připravujeme. V současné době Vám můžeme nabídnout ověření dostupnosti a cen jednotlivých produktů individuálně - tzn. vyberte si Vámi požadované produkty ve Vámi zmiňované parfumerii, či na www.collistar.com (anglicky) nebo www.collistar.it (italsky) a zašlete nám jejich seznam e-mailem. Zašleme Vám ceny a pokud nebudeme mít produkty skladem tak ověříme jejich dostupnost přímo v Itálii a zašleme Vám informaci o možném termínu doručení.
Pro základní představu si můžete prohlédnout připravenou nabídkou make-upů vlevo v záložce "Ke stažení"
———
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila, před nedávnem jsem si z této stránky objednala krém na zeštíhlení crema snellente salina a po namazání necítím žádnou reakci jak popisuje paní v dotazu nahoře, znamená to že na mě ten krém nepůsobí tak jak by měl?
———
Dobrý den, mám ten samý problém jako paní Bertová, po nanesení krému salina nemám žádnou reakci. U krému trattamento pancia e fianchi tuto tepelnou reakci mám. Co se salinou?
———
Vážená paní Bertová a Skotnicová, k Vašemu dotazu mohu uvést, že reakce a subjektivní pocit z působení obdobně působících přípravků je z určité části individuální a záleží na mnoha faktorech. Zejména pak na typu pokožky, složení podkožních vrstev a množství podkožního tuku. Dalším podstatným faktorem je způsob aplikace produktu a důkladné vetření přípravku do pokožky. Účinné látky jsou založeny výhradně na přírodních látkách, které vždy plní svou funkci správně a působí na pokožku zcela přirozeně. Nicméně se jedná o procesy na molekulární úrovni a ne vždy musí být zákonitě pozorovatelné - mezi běžné jevy patří zarudnutí, pálení, pocit horka či naopak chladu. Pokud některé z těchto projevů přímo nepociťujete, neznamená to, že účinné látky působí s menší intenzitou, ale jen to, že Váš typ pokožky a podkožních vrstev reaguje takovým způsobem, který navenek nijak intenzivně nepociťujete. Co se týče srovnání s přípravkem Trattamento Pancia e Fianchi, u tohoto jsou účinné látky obohaceny o výtažky z červené papriky a mentolu, které ještě více stimulují mikrocirkulaci a zvyšují tak účinnost přípravku.