Já si nedávno u Vás objednala Crio-Gel, ráno v 5 vstala a než jsem šla do práce, tak se mázla..Chvíli po namazání jsem ale myslela, že umrznu, což v tomhle chladném počasí nebyla žádná sranda :D .. musela jsem vlézt znova do teplé sprchy.. Z toho jsem si vzala ponaučení, že ráno, než jdu do práce, se raději nemažu.. až v teple v práci :D .. Takže fungovat v těhle směrech teda funguje bravurně :) .. ještě jsem zvědavá časem na výsledky, které přinese..
Diskuzní fórum COLLISTAR
———
Dobrý den,
opalovací hydratační voda je bez ochr. faktoru - nanáší se na čistou pokožku nebo se používá současně s krémem, který má např. faktor 30.
Např. použiji krém s ochr. faktorem a poté můžu použít vodu pro osvěžení a urychlení opálení?
Nebo se voda používá pouze samostatně.
moc děkuji za odpověď
———
Dobrý den paní Lauro,
obecně platí, že produkty ze "sluneční řady" bez ochranného faktoru lze použít jak samostatně tak i v kombinaci s přípravky s ochranným faktorem.
Konkrétně u Vámi zmiňované hydratační vody, tedy produktu Acqua Superabbronzante Idratante Anti-Sale je prvořadý efekt zchlazení pokožky (stejně jako když si při plném slunci dopřejete příjemnou vlažnou sprchu). Zároveň však pokožku hydratuje, vyživuje a obsahuje látky, které urychlují opálení. Podle agresivity slunečního záření je tedy možné používat tento produkt samostatně nebo naopak použít jako základ některý z přípravků s ochranným faktorem a během slunění pak použít podle potřeby tuto hydratační vodu. Po prvním vyzkoušení a zažití pocitu chladné sprchy na vlastním těle pak každý sám pozná kdy a jak přípravek využít :-)
———
Paní Lauro, ještě malý dodatek, který jsem opomněl v původním komentáři: přípravek nese již ve svém názvu "Anti-Sale", jeho složení tedy působí proti negativním účinkům soli na pokožce - dodává tolik potřebnou hydrataci zejména během pobytu u moře.
———
Ráda bych vyjádřila touto cestou poděkování za celkový přístup vašeho e-shopu. Jednání bylo rychlé a i když nebyl jeden produkt skladem, obratem jste mi poradili a dostala jsem náhradu, se kterou jsem také spokojená. Ještě jednou děkuji. K.
———
Vážená paní Zoufalová,
nelze ani vyjádřit jak nás podobná vyjádření těší. Jednou z naší motivací proč začít s obchodem bylo přesvědčení, že na českém trhu obecně chybí férový a přátelský přístup obchodníků a jejich upřímná snaha dát najevo, že si svých zákazníků váží. My si svých zákazníků opravdu vážíme, naší práci máme rádi a jsme rádi, že se to odráží na vaší spokojenosti. Proto děkujeme my vám!
———
jak je to s dostupností produktů? nikde na stránkách nevidím u položek informaci o tom, zda jsou skladem a za jak dlouho po objednání přijdou
———
Dobrý den paní Hano,
uvažovali jsme zda tuto službu zpřístupnit, nicméně jsme se rozhodli ponechat katalog produktů bez těchto informací. Má to několik důvodů. Jednak je to motivace pro nás mít stále všechny produkty skladem, což se nám daří. I přes to se však někdy stane, že například vzhledem ke krátkodobě vyšší poptávce po určitém produktu, tento není dostupný. To jsou situace, na které se nelze plně připravit. Dalším důvodem je zvýšená agenda spojená s touto službou a čas, který bychom tímto strávili můžeme využít lepším způsobem - například důkladným zabalením balíků, vytisknutí potřebného materiálu a především včasné doručení. Díky tomu máme k dnešnímu dni bilanci 94,7% plně uspokojených objednávek s doručením do 48 hodin od odeslání objednávky. Věříme, že je to důležitější než informace o dostupnosti, která u většiny e-shopů je stejně jen orientační a negarantovaná. V případě, že některý produkt není skladem okamžitě kontaktujeme zákazníka a situaci společně řešíme.
———
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak je to s možností osobního odběru pří u vás. V kontaktech jsem si všimla této možnosti, ale neuvádíte v jaké době je možné se zastavit.
———
Dobrý den Martino,
prostor pro osobní vyzvednutí funguje především jako sklad. Je pravdou, že po většinu běžné pracovní doby je někdo přítomen. Nelze to však vždy zaručit, proto doporučujeme termín návštěvy předem domluvit. Toto je možné i mimo pracovní dobu, tzn. je možnost domluvit se např. na večer či víkend. Využijte e-mail nebo telefonický kontakt.
Děkujeme