Diskuzní fórum COLLISTAR

Datum 23.06.2010

Vložil Klára M.

Titulek Re: krém na zeštíhlení

Odpovědět

Ahoj, Žaneto to je v pohodě, já používám Snellente Salina pravidelně vždycky po zimě jinak aktivně sportuju a reakci mám přesně jak popisuješ. Collistar je ale jeden z mála, který opravdu funguje

Datum 23.06.2010

Vložil Ondřej Tomek - COLLISTAR

Titulek Re: krém na zeštíhlení

Odpovědět

Dobrý den paní Žaneto,
jedná se o zcela běžnou a přirozenou reakci. Možná jste si po použití povšimla na místech, která jste opatřila krémem, podobné reakce jako po zvýšené námaze, např. po běhání nebo cvičení. Je to dáno tím, že unikátní složení krému působí účinně na ty části Vašeho těla, která obsahují přebytečné tuky a nahromaděné tekutiny, které tělo přirozenou činností nespotřebovalo. Krém vyvolává v buňkách stejnou reakci jako při zvýšené námaze - zarudnutí i zahřátí pokožky v těchto místech je tedy jen důkazem o probíhající účinné reakci. Spíše bych se obával pokud byste necítila po použití žádnou změnu jak tomu často bývá u konkurenčních "zázračných" produktů.

Datum 23.06.2010

Vložil Žaneta

Titulek krém na zeštíhlení

Odpovědět

Koupila jsem si Crema Snellente Salina - krém na zeštíhlení. Po použití podle návodu cítím cca 1 - 2 hodiny po použití silnou horkost v namazaných oblastech a pokožka je viditelně zarudlá a teplá na dotyk. Je to běžná reakce, nejedná se třeba o nějakou alergii?

Datum 21.06.2010

Vložil Hana Marcelová

Titulek Poděkování

Odpovědět

Dobrý den, ráda bych Vám poděkovala za rychlé vyřízení mé objednávky i za vzorečky zdarma - ráda vás doporučím.